Miner.Interop.Geodatabase Assembly > Miner.Interop Namespace : MMArcFMDimensionFeatureClass Class |
'Declaration <TypeLibTypeAttribute(TypeLibTypeFlags.FCanCreate)> <GuidAttribute("DBEEA4F5-B30D-4250-B61F-F4B104F52928")> <ClassInterfaceAttribute(ClassInterfaceType.None)> Public Class MMArcFMDimensionFeatureClass Implements ESRI.ArcGIS.Carto.IDimensionFeature, ESRI.ArcGIS.esriSystem.ISupportErrorInfo, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IFeature, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IFeatureBuffer, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IFeatureChanges, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IFeatureDraw, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IFeatureEdit, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IFeatureEvents, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IFeatureSimplify, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IObject, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRelatedObjectEvents, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRow, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRowBuffer, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRowChanges, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRowCompare, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRowEdit, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRowEvents, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRowSubtypes, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IValidate, IMMArcFMCGO, MMArcFMDimensionFeature
'Usage Dim instance As MMArcFMDimensionFeatureClass
[TypeLibType(TypeLibTypeFlags.FCanCreate)] [Guid("DBEEA4F5-B30D-4250-B61F-F4B104F52928")] [ClassInterface(ClassInterfaceType.None)] public class MMArcFMDimensionFeatureClass : ESRI.ArcGIS.Carto.IDimensionFeature, ESRI.ArcGIS.esriSystem.ISupportErrorInfo, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IFeature, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IFeatureBuffer, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IFeatureChanges, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IFeatureDraw, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IFeatureEdit, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IFeatureEvents, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IFeatureSimplify, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IObject, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRelatedObjectEvents, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRow, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRowBuffer, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRowChanges, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRowCompare, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRowEdit, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRowEvents, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IRowSubtypes, ESRI.ArcGIS.Geodatabase.IValidate, IMMArcFMCGO, MMArcFMDimensionFeature
System.Object
Miner.Interop.MMArcFMDimensionFeatureClass
Target Platforms: Windows XP SP3 (32-bit and 64-bit), Windows 7 (32-bit and 64-bit)
Not all Operating Systems are supported on all products. Visit the ArcFM Solution Supported Versions page for full details.